Flyttning.... :'(

Hej allihopa!

Nu är lilla Bamse oxå borta. Malin med familj var här i fredags och hämtade honom... Hans nya namn kommer att bli Enzo. Cooolt!! bambi reagerade väldigt starkt på att vara själv med "bara" Tinky så nu får hon vara fritt i huset och får även sova i sängen... Hoppas inte Therese och Edvard blir allt för arga över det.

Imorgon kommer dom och hämtar henne... Låg och grät en liten skvätt idag faktiskt... kommer verklgien o sakna lilla Bambi (Chivas). Hon har verklgien blivit såå speciell nu i o med att man har henne med sig överallt och hon sover liksom på huvudkudden...Var ute och koppeltränade henne idag igen.... Hon  börjar verkligen bli jätteduktig, nu kan man till o med bestämma vilekt håll man ska gå;)

Ni som redan hämtat era små älsklingar, skicka gärna bilder i mellan åt:)

Nehe, om man skulle ta o gå ut sista gången med lillan o valpen,

God Natt // Victoria

2 valpisar kvar

Nu är både Batman och Baloo borta. Det känns faktiskt lite tomt men det är skönt att jag iaf har kvar lilla Bambi och Bamse. Annars hade det nog vart tufft.

Igår när Batmans matte och husse hämtade honom fick vi veta att han ska heta DIesel, jättecoolt namn.
Bambi och Bamse tyckte det var lite ensamt när 2 av deras syskon försvann men efter en stund hade dom kommit tillrätta med att bara ha varandra. Jag var ute och koppeltränade Bamse och Bambi och dom va såå duktiga. Man kan förvisso inte ha bråttom och man kan inte bestäma vilket håll man ska gå till men det går framåt och det är inget bitande i kopplet. Så jag är nöjd=) Jag har även börjat att ge dom en varsin matskål och att dom ska sitta innan dom får äta. Så sitt, var så god är standardfrasen nu innan mat.
Vi var även ute och åkte en runda och då hade vi valpisarna med oss. Vi försöker få dom så vana vid bilåkande som möjligt.

Idag ska dom träffa 2 stora hundar (jämthundar), men jag tror inte dom reagerar på det heller.

Ha det så bra!
Kram Victoria o Pelle

Mkt som händer just nu....

Nu e de mkt som har hänt....
Igår va vi hos veterinären och besiktade valpisarna. Alla gick igenom utan anmärkning. SÅÅÅÅ skönt.....
Vi va även ute och koppeltränade igen och det gick väl hyffsat. Men det krävs övning!
Idag e en såndär sorgsen men ändå lycklig dag. 2 av valparna ska lämnas idag... Eller ja, en e redan iväglämnad.... Lilla Baloo... Saknar redan honom... Men jag känner mig ändå sååå lycklig eftersom jag vet att detta är ett PERFEKT hem för honom. Han kommer bli lika bortskämd som Tinky (kanske till och med ännu mer), och det känns skönt=)
Så vid 10 kom Lena och hennes man Sven,och hämtade lilla Baloo, numera Frasse.

Nu vid 12 så kommer nästa familj, Therese och henens sambo Fredrik. Det är dom som ska ha Batman, som just nu ligger och sover så sött=)
Dom har inte hört av sig om något nytt namn så vi har under hela tiden använt oss av namnet vi har gett honom....


Kram Victoria


2 bilder

Ber om  ursäkt över att det bara är 2 bilder på Bamse, han var jättesvår att ta kort på. Ska försöka få lite bättre på honom nu i dagarna =)

Här kommer bilderna från idag =)

     Tinky med alla valparna


     Baloo 1/6











     Bambi 1/6








     Bamse 1/6





     Batman 1/6








Dagens Händelser

Hej allihopa!

Nu är vi Äntligen hemma från semestern så nu har vi Tinky och valpisarna här hemma. Vi har satt för in till köket så dom kan vara där inne så dom har stor plats att röra sig i. Idag hade vi även besök av en kompis till oss som tittade på valparna, även hon blev helt förälkad i dom.

Idag har jag koppeltränat dom för första gången, det gick verkligen jättebra, jag blev väldigt förvånad. Trodde faktiskt inte att det skulle gå sååå bra som det gjorde. Började lite lätt idag så vi gick bara tvärs över trädgården hemma hos mamma och pappa men imorgon innan jobbet blir det fortsättning på övningen  =)

Alla småttingar är badade nu, jättefina e dom nu. Det märks stor skillnad när valpisarna e badade eller inte, dom får sååå himla yvig päls när dom e badade, såå söta. Använder fönen för att troka dom så att dom ska bli vana vid det också efterosm det inte är bra att vovvarna går blöta. Bambi tycker om det medan killarna inte e så positiva till den delen.  

Vi har också fotograferat och filmat de små idag så Pelle sitter just nu och försöker hitta nåt bra av filmsnuttarna som jag filmade och så har han även redigerat bilderna som han tog. Bilderna kommer ut under kvällen och sen ska vi se om vi kan få ut en filmsnutt också.

Ha de bra!

Kram Victoria och Pelle

RSS 2.0